Илон Мъск, шефът на Tesla и SpaceX,  показа за първи

...
Илон Мъск, шефът на Tesla и SpaceX,  показа за първи
Коментари Харесай

Илон Мъск показа първо видео с бебето си, "водят" разговор

Илон Мъск, шефът на Tesla и SpaceX,  сподели за първи път видео на сина си, чието име, X АЕ A-Xii провокира същинска сензация в целия свят. 

На очарователните фрагменти се вижда по какъв начин Мъск държи сина си и му приказва, а дребното бебе го гледа със сериозен интерес, като че ли схваща всяка дума, която татко му споделя.

Припомняме, че Мъск и певицата Граймс станаха родители при започване на май. 

Виж още:

Това е шестото дете на предприемача и първородното на Граймс. Двамата имат връзка от пролетта на 2018 година. Певицата изясни смисъла на името на сина си. 

Х идва от математиката, незнайното, което все търсихме в часовете. 

Æ на езика на елфите пък се чете като британското AI, което пък е редуциране на Artificial intelligence или изкуствен интелект. 

А-12 пък е... модел аероплан, който е прочут още като " Архангелът ". Това е формалното значение на името, като то пристигна от Граймс. Версиите по какъв начин се чете името, са десетки, като публично към момента не е известно по какъв начин е вярно. 

Виж още:

По-късно юрист Дейвид Глас уточни, че управляващите в Калифорния, където се е родило детето, няма да одобряват такова име в формалните документи. 

Според експерт по фамилно право, в щата могат да се употребяват единствено 26 букви от британската писменост за име. 

Родителите трябваше да трансформират необичайно име, а майката споделила, че в този момент формалното име на детето е „ X АЕ A-Xii. “.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР